© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
24.12.2014 16:10:18

Nova za Neymarja

vszi

Iz Španije prihajajo novice, da želijo pri Barceloni podaljšati pogodbo z Neymarjem.

Brazilski reprezentant je v katalonskega velikana prišel pred letom in pol, Barca pa je Santosu zanj odštela 57 milijonov evrov. Neymar je svojemu novemu delodajalcu takrat obljubil petletno zvestobo. Prestop ni minil brez težav, saj je bila Barcelona obtožena davčne prevare, takratni predsednik kluba Sandro Rosell pa je nato po razkritju nekaterih nečednih poslov povezanih s poslom odstopil.

V minuli sezoni je Neymar v 41 nastopih v vseh tekmovanjih zabil 15 golov in mel poleg tega ravno toliko asistenc. Letos pa je 22-letnikova strelska forma še precej boljša. V dosedanjem delu sezone je namreč na 18 tekmah zbral že 14 golov in štiri podaje. Zato ni prav nič čudnega, da si želijo v klubu z njim podaljšati pogodbo.

Neymarjev zastopnik pravi, da bi si odgovorni na stadionu Camp Nou radi zagotovili usluge njegovega varovanca vse do leta 2020. "Seveda si pri Barceloni želijo podaljšati pogodbo. Do leta 2020? Natanko tako," je brazilskim novinarjem povedal nogometašev agent Wagner Ribeiro.

"Ko se bomo naslednjič pogovarjali s klubskim vodstvom, bom podaljšal pogodbo," pa se je glasil kratek komentar glavnega akterja zgodbe.