© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
14.12.2014 11:29:05

Če ne Liverpool, je tu veliko jabolko

Reuters

Liga MLS trka na vrata Stevena Gerrarda.

Steven Gerrard te dni še ne ve, kje bo nadaljeval svojo športno pot. Liverpool, klub, za katerega igra celo kariero, se je že izkazal z novo pogodbo, ki bi nekdanjega kapetana angleške reprezentance v klubu zadržala še za dve sezoni, vendar pa bi z novim dogovorom 34-letni vezist na svoj bančni račun prejemal izdatno manjšo plačo kot pa jo zdaj.

Stevenu, ki je izjavil, da si sicer želi ostati del te organizacije, vendar mu ponujena pogodba ni po godu, zato se je že začel ozirati po drugih okoljih.
Če se na koncu ne bo odločil za svoj matični klub, pa je nizek start za njegove storitve že napovedal eden od klubov iz ameriške nogometne lige MLS.

gerrard
vszi

Za Gerrarda so se namreč nadvse ogreli v New Yorku, kjer je štiri leta ravno do 1. decembra letos igral Thierry Henry, iz velikega jabolka pa prihajajo optimisitčne napovedi o tem, da bi se kapetan redsov pridružil tamkajšnjim rdečim bikom.

New York v svojo prednost namreč šteje tudi odličen odnos med Gerrardom in športnim direktorjem New York Red Bulls Gerardom Houllierjem. Francoz je nekdaj kot trener šest let vodil Liverpool, prav on pa je Stevenu, ko je bil star le 22 let, na roko obesil kapetanski trak.