© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.10.2014 16:50:11

Mourinho nezadovoljen z igralci

Drago Wernig - TAKA

Nogometaši Chelseaja v letošnji sezoni blestijo. So na vrhu premier lige, tudi v ligi prvakov pa v skupini G zasedajo vodilni položaj.

V torek se bodo v četrtem krogu lige prvakov v Ljudskem vrtu še drugič pomerili z Mariborom, ki so ga v Londonu premagali s kar 6:0, prej pa jih čaka še ligaški obračun z QPR-jem. Varovanci Joseja Mourinha so bili na delu tudi v torek, ko so v ligaškem pokalu z ogromno težavami z 2:1 ugnali četrtoligaša Shrewsbury.

Karizmatični Portugalec je na tej tekmi nekoliko premešal začetno enajsterico, po dvoboju pa je bil zelo nezadovoljen. "Pričakoval sem, da bodo tisti igralci, ki ne igrajo toliko, na tej tekmi dvignili raven igre in mi povzročili težave. Rad imam težave z izborom enajsterice, a v soboto jih zagotovo ne bom imel," je dejal Mourinho in nadaljeval: "Rad imam takšne nogometaše, kot sta Petr Čech in John Obi Mikel. Oba sta že dolgo časa v klubu in zagotovo bi raje začela tekmo na Old Traffordu. A je nista, sta pa tokrat začela od prve minute in bila vzor vsem na zelenici. V moštvu imam nekaj mladih fantov in ti bodo morali še veliko delati ter predvsem slediti profesionalizmu starejših."