© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
27.10.2014 20:43:05

Halo, taksi, moram na klop za rezervne igralce

Napadalec Hajduka je med spremljanjem el clasica izvedel, da ga je trener Igor Tudor uvrstil v ekipo.

Nogometaši Hajduka v 13. krogu hrvaškega prvenstva ob koncu tedna znova niso izpolnili pričakovanj. Na praznem Poljudu (zaradi kazni) so se z Lokomotivo razšli z izidom 2:2, točko pa so si zagotovili šele v izdihljajih dvoboja, ko sta v polno zadela Elvir Maloku (85) in nekdanji ukrajinski zvezdnik Artem Milevski (89).

Prav zanimiva je zgodba strelca prvega gola za Hajduk. "Z ekipo sem bil v karanteni, v pričakovanju tekme pa sem bil obveščen, da sem 19. igralec, da me ne bo v uradnem zapisniku, zato sem se odpravil domov. Med ogrevanjem, ko je postalo jasno, da Tino-Sven Sušić ne bo mogel igrati, sem na televiziji spremljal el clasico, ko sem dobil klic predstavnika za odnose z javnostmi, da hitro pridem na stadion. Vzel sem taksi in se nemudoma odpravil na Poljud, na klopi za rezerve sem se ostalim igralcem pridružil v 10. minuti dvoboja," je zanimivo zgodbo razkril Elvir Maloku, a mnogim navijačem Hajduka vendarle ni jasno, kako si je dovolil pred tekmo oditi domov.

Da je moral biti stadion zaradi kazni prazen in da na tribunah menda niso smeli biti prisotni niti igralci, ki jih ni bilo v ekipi, je vendarle izgovor na precej trhlih nogah ...