© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.08.2014 11:27:26

Mourinhova lestvica: Mi prvi, vi drugi

Grega Wernig

Športni direktor Maribora Zlatko Zahović in trener Chelseaja Jose Mourinho se poznata že vrsto let, zato ni presenečenje, da sta si po žrebu izmenjala nekaj SMS-sporočil.

Uvrstitev v ligo prvakov ostaja edina tema pogovorov v štajerski prestolnici, kjer se je po čudoviti glasgowski noči stanje duha korenito spremenilo. Ne ravno obetavno ozračje v gospodarsko izčrpanem mestu je zamenjala pozitivna energija, medtem pa je skupino G komentiral tudi veliki Jose Mourinho, ki je prepričan, da se bodo Slovenci borili za vsako točko.

O tem ni nobenega dvoma, navsezadnje je to karizmatičnemu strokovnjaku obljubil tudi Zlatko Zahović, ki se s trenerjem Chelseaja pozna že vrsto let. Zato ni presenečenje, da sta po žrebu izmenjala nekaj SMS-sporočil. "Moram priznati, da me je osupnil. Ker je prav neverjetno, koliko podatkov ima o naši ekipi. Med drugim je vedel tudi to, da za Maribor igra moj sin," nam je zaupal športni direktor vijoličastih.

The Special One je že "sestavil" tudi lestvico. "Mi prvi, vi drugi, mi je 'predlagal'," se je nasmejal Zahović in odgovoril: "Res ne bi imel ničesar proti."
X