© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
21.08.2014 15:13:43

Di Maria mora najti rešitev

Reuters

Argentinski reprezentant Angel Di Maria je zavrnil podpis nove pogodbe z Realom in je dal klubu jasno vedeti, da želi oditi.

Di Mario so si želeli pri PSG-ju, a so Parižani pred dvema tednoma sporočili, da je za njih enostavno predrag. V zadnjem času so 26-letnega vezista povezovali s prestopom v Manchester United, kjer ga želi videti trener Louis van Gaal. "Di Maria je zavrnil podpis nove pogodbe in želi zapustiti klub. Zdaj mora najti rešitev. Če bo še vedno tu, ko se konča prestopni rok, bo normalno delal z nami tako kod do zdaj," je dejal trener Reala Carlo Ancelotti

Argentinec je v Real prišel pred štirimi leti, galaktiki so Benfici zanj odšteli 25 milijonov evrov, z njim pa podpisali petletno pogodbo (predlani so jo podaljšali do leta 2018). S prihodom Tonija Kroosa in Jamesa Rodrigueza obstaja precejšnja verjetnost, da bi v prihodnje igral manj, zato je tudi njegova želja po odhodu bolj razumljiva.

Italijanski strateg je prav tako namignil, da bi klub lahko zapustil še nemški reprezentančni vezist Sami Khedira. "Njegova situacija je nekoliko drugačna, saj mu po koncu sezone poteče pogodba, prav tako je že zavrnil podpis nove. Vendar pa ni izrazil želje po odhodu."