© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tp
tp
19.08.2014 18:24:27

Suarez: Res ne bom več, obljubim

Reuters

Luis Suarez je končno dočakal svoj dan in bil predstavljen kot nogometaš Barcelone, že včeraj pa je za Katalonce prvič zaigral na prijateljski tekmi.

Te so zaenkrat najboljši približek igranja za Barcelono do konca oktobra, ko mu bo potekla štirimesečna kazen zaradi zdaj že zgodovinskega ugriza. Tretjega v njegovi karieri vsaj kar zadeva nogometna igrišča. Še tretjič se je na svoji uradni predstavitvi v Barceloni tudi opravičil za svoje dejanje. 

Možnost izbire, ali mu boste tokrat verjeli ali ne, vam povsem prepuščamo, dejstvo pa je, da v njegovem primeru vsekakor obstaja ponovitvena nevarnost. Pa čeprav sam zagotavlja, da se kaj podobnega ne bo več pripetilo. "Vem, da moram sprejeti realnost in že sem se opravičil. To dejanje je del preteklosti in ne želim pogrevati stvari, skozi katere sem šel. Lekcija je jasna in napaka je bila moja. Toda to je del preteklosti. Navijači naj ne skrbijo, saj se ne bo več ponovilo," je zagotavljal urugvajski napadalec, ki se je pogovarjal tudi s psihologom. Ta mu je svetoval, naj celotni zadevi pogleda v oči, se z njo sooči in se opraviči. O svojih težavah z obnašanjem je povedal le toliko, da se pogovarja s profesionalci, vse ostalo pa je del njegove zasebnosti. 


"I am speaking to professionals - the right professionals. But it is a private matter and I don't want to comment further on that.