© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
dm
dm
29.07.2014 09:31:49

Nemogoče, da je padel na zdravniškem

Reuters

Trener QPR-ja Harry Redknapp je prepričan, da Loic Remy ni padel na zdravniškem pregledu, ampak da je za propadel prestop v Liverpool krivo nekaj drugega.

"Videl sem poročila, kjer je pisalo, da naj bi Remyjev transfer propadel zaradi tega, ker Loic ni uspešno opravil zdravniškega pregleda. To ni mogoče, Remy je zelo dobro pripravljen nogometaš. Zagotovo je bilo v ozadju nekaj drugega," je povedal Redknapp in dodal: "Zares ne vidim načina, kako bi lahko padel na zdravniškem pregledu. Imel je zelo strog zdravniški pregled pri nas, pri Newcastlu kjer je bil na posodi in tudi v taboru francoske reprezentance pred svetovnim prvenstvom. Težko bi našli bolje pripravljenega fanta."

Liverpool je bil pripravljen za Remyja plačati kar njegovo odkupno klavzulo, ki je znašala malce več kot 10 milijonov evrov, vendar so od prestopa odstopili po tem, ko naj Remy ne bi opravil zdravniškega pregleda. "Njihova izguba je naša pridobitev. Že lani sem dejal, da je Remy sposoben v premier ligi doseči več kot 20 zadetkov in želimo si, da mu to uspe v prihajajoči sezoni v našem dresu," je še povedal Redknapp.