© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
03.06.2016 11:13:50

Znan resničen vzrok za Ronaldove (pre)pogoste odhode v Maroko (foto)

Če gre verjeti poročanju italijanskih medijev, potem Cristiano Ronaldo ni zahajal v Maroko zaradi prijatelja Badra Harija.

Maroški hrust Badr Hari velja za tesnega prijatelja Cristiana Ronalda, v javnosti pa so se v preteklosti pojavili različni namigi, da je ravno on razlog za pogoste odhode portugalskega nogometaša v Maroko.

Celo več, namigovalo se je, da sta s Harijem več kot le prijatelja, zdaj pa italijanski mediji poročajo o pravih vzrokih za Ronaldove pogoste izlete v Maroko.

ronaldo 1

To naj ne bi bil mojster številnih borilnih veščin, ampak prikupna pilotka njegovega zasebnega letala Alejandra Manriquez. Mehičanka je sicer goreča privrženka Barcelone, kar pa slavnega Portugalca ni niti malo motilo. "Ronaldu sem omenila, da navijam za Barcelono. S tem ni imel nikakršnih težav, zakaj bi jih sploh imel? Jaz sem ena tistih nogometnih navdušenk, ki so srečne, da so lahko Lionela Messija in Ronalda spremljale na zelenici istočasno. Barca je moja ekipa, navdušujem pa se tudi nad ostalimi," je dejala lepa Mehičanka.

Italijanski mediji dodajajo, da ni zgolj pilotirala in v Maroko prevažala Cristiana Ronalda, ampak se je z njim tam pogosto tudi zabavala.

Galerija