© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
02.06.2016 10:31:37

Ana in Bastian pred velikim dogodkom, znane tudi nekatere podrobnosti

Ana in Schweini si bosta junija obljubila večno zvestobo.
Ana in Schweini si bosta junija obljubila večno zvestobo.
zimbio

Nemški nogometaš Bastian Schweinsteiger in srbska teniška igralka Ana Ivanović bosta konec tedna dahnila usodni da!

Zdaj ni več nobenih dvomov. Srbska teniška lepotica Ana Ivanović in nemški nogometaš Bastian Schweinsteiger si bosta konec tega tedna dahnila usodni da.

Vseh podrobnosti za zdaj še ni znanih, nemški in srbski mediji pa razkrivajo, da se bosta zaljubljenca z vsemi svati najprej dobila v Beogradu, nato pa bodo vsi skupaj pot nadaljevali proti idiličnim Benetkam, kjer bo na sporedu poročni obred in na katerem si bosta zaljubljenca obljubila večno zvestobo.

Zaenkrat ostaja skrivnost, kdo od znanih bo povabljen na ta veliki dogodek, zagotovo pa tam ne bo Anine rojakinje in teniške prijateljice Jelene Janković. "Na poroko nisem bila povabljena. To je dan, ko bo uživala v družbi bližnjih. Klica niti nisem pričakovala, želim ji pa vse lepo," je pred tedni dejala Jankovićeva.

Srbski mediji še poročajo, da so morali vsi svatje pred poroko podpisati posebno pogodbo, s katero so se zavezali, da na poroki ne bodo ničesar fotografirali, dogodke s poroke pa zadržali zgolj zase. Če bodo kršili dogovor, jih lahko doleti tožba in posledično visoka denarna kazen.