© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.02.2016 18:03:24

Spregovorila o noči z Ronaldom: Bilo je polno alkohola (video)

Kolumbijka Nataly Rincon je javnosti razkrila podrobnosti o božični noči, ki jo je preživela s Cristianom Ronaldom.

Nataly je gostovala v pogovorni oddaji na eni od kolumbijskih televizij in zelo natančno opisala, kako se je vse skupaj zgodilo.

"Cristiano je sedel blizu mene. Nekaj časa sva se gledala, potem pa je nekdo pristopil in mi rekel, da bi se nogometaš želel spoznati z mano," je gospodična najprej pojasnila, kako je prišlo do prvega stika.

"Nekaj dni pozneje sva šla skupaj na večerjo, tam pa je bilo prisotno še eno mlado dekle. Na meniju smo imeli jastoga, morske sadeže in vino. To dekle je pilo z nama, postajalo vse glasnejše in ko je postalo že nadležno, sem Ronaldu dejala, da mora oditi, on pa me je poslušal."

Cristiano Ronaldo  Nataly Rincon

"Ne morem se natančno spomniti, kam sva odšla po večerji. To je bila nora noč z veliko alkohola. Bila sem srečna. Vem, da sva bla okoli pol treh zjutraj v sobi."

"Ronaldo me je vprašal, če ga želim gledati, kako pleše. Pristala sem, on pa je začel. Bil je zelo seksi. Potem sva se poljubila, čeprav poljub ni bil 'za umret'. Ostalo prepuščam vaši domišljiji," je Nataly nekoliko skrivnostno končala svojo pripoved.