© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.11.2015 13:40:34

Diskretnost ali ljubosumje? Ramos zakril Jamesovo "premoženje"

Branilec Reala je zmago in napredovanje v ligi prvakov proslavil tudi s skupinsko fotografijo na družabnih omrežjih, pri tem pa se je izkazal s simpatičnim oblikovalskim posegom vanjo.

Kraljevi klub v torek zvečer ni navdušil, toda z 1:0 je premagal PSG in s to zmago postal prvi udeleženec izločilnih bojev letošnje lige prvakov. Čeprav navijači nad predstavo niso bili navdušeni, som nogometaši oba uspeha kajpak znali proslaviti, ob tem pa ponovno ni manjkalo primernih objav na raznih družabnih omrežjih. 

Tam je zelo aktiven tudi Ramos, ki se je odločil objaviti fotografijo, na kateri je nekaj minut po tekmi v slačilnici skupaj s skupino soigralcev. Ti na fotografiji dosegajo različne stopnje razgaljenosti, pri čemer prednjači James Rodriguez, ki je bil oblečen zgolj v športno spodnje perilo. Očitno zelo nazorno spodnje perilo.

Na fotografiji je namreč opaziti poseg, in sicer je Ramos s preprosto oblikovalsko operacijo uporabil žogo z logotipom lige prvakov in z njo zakril Jamesov ... intimen predel. V vsakem primeru gre za precej simpatično potezo, seveda pa tudi ob njej ne manjka ugibanja na temo, zakaj se je Sergio odločil, kot se je.

Po vsej verjetnosti je seveda šlo za povsem običajno diskretnost, bolj zlobni jeziki pa po stari navadi razmišljajo v drugi smeri. Pravijo namreč, da se James ne bi fotografiral, če bi imel karkoli proti taki podobi, in da je Ramos Kolumbijčevo "premoženje" zakril iz drugih razlogov. Najbolj zlobni omenjajo celo ljubosumje ...