© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
pp
pp
16.10.2015 13:57:00

Legenda Manchester Uniteda odvrgla vse krpice

Reuters

Legendarni nogometaš Manchesterja Uniteda Eric Cantona je svoje dni z mojstrovinami navduševal moško populacijo, tokrat pa se bo v reviji pojavil povsem gol in navdušil ženski del.

Francoz Eric Cantona je na nogometnih igriščih vedno veljal za brezkompromisnega borca, za katerega nobena žoga ni bila izgubljena, izven igrišča pa je bil in je še vedno brez dlake na jeziku. Največji pečat je pustil v dresu Manchester Uniteda, kjer se je navijačem vtisnil v spomin po številnih zadetkih in štirih osvojenih naslovih angleškega prvaka, privržencem konkurenčnih klubov pa predvsem po ''kung-fu'' udarcu, ki ga je namenil navijaču Crystal Palacu.

Če je za čas njegove aktivne kariere užival moški del populacije, pa bo zdaj na vrsto prišel tudi ženski del. V novi izdaji francoske revije Elle, ki bo kmalu izšla, bo namreč odvrgel vse krpice. V medije je že prišla naslovna fotografija, na kateri je skupaj s svojo ženo Rachido Brakni. Slednja oblečena stoji pred 49-letnim Francozom in mu zakriva moško premoženje. V reviji naj bi bilo še več podobnih fotografij, kaj več pa ustvarjalci revije niso želeli razkriti. Par je v pogovoru sproščeno spregovoril o ljubezni in razmerju.

Cantona na naslovnici revije Elle
Elle