© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
17.09.2015 22:02:56

Bolt žural, a pozabil poravnati gromozanski račun

Najhitrejši zemljan si je privoščil veliko zabavo, a po tej pozabil poravnati račun.

Usain Bolt si je ta teden v londonskem nočnem lokalu Drama privoščil razkošno zabavo, na kateri je alkohol očitno tekel v potokih. 

Jamaški sprinter je užival v družbi prijateljev, s katerimi so si privoščili veliko steklenic vodke Belvedere in penine Dom Perignon.

A šestkratni dobitnik zlate olimpijske medalje, je po koncu žurerske noči pozabil na eno sicer zelo pomembno malenkost, 29-letni Usain ni poravnal računa, ki je znašal kar vrtoglavih 13 tisoč evrov! 

Naslednji dan je sicer spoznal, kaj se mu je pripetilo. "Takoj, ko je spoznal svojo napako, je bil zgrožen. Osebno se je hotel vrniti v lokal in se opravičiti za svojo zmoto," je povedala priča.

Tako je dan kasneje presenetil zaposlene v klubu, ko se je Bolt znova ustavil pri njih in račun poravnal s svojo kreditno kartico. "Usain je krasen možakar in zelo radi smo ga imeli v našem klubu," so dejali predstavniki nočnega lokala. "Več kot dobrodošel je, da se vrne. Mogoče bomo poskrbeli le, da bodo imeli naši zaposleni nekaj prednosti, ko bo stekel proti izhodu," so se še pošalili.