© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.08.2015 10:03:55

Kdo je ljubimkal z lepo Evo?

Pred dnevi so angleški tabloidi objavili, da bi se lahko za odstavitvijo zdravnice Chelseaja Eve Carneiro, skrival povsem drugačen razlog, kot je bilo sprva povedano.

Poročali smo že, da je Jose Mourinho kaznoval najbolj znano zdravnico v svetu nogometa Evo Carneiro, ker naj bi ta brez njegovega dovoljenja na tekmi s Swanseajem odšla pomagati na zelenico Edenu Hazardu

Zgodba je na Otoku izjemno odmevala, rumeni tabloidi pa so se razpisali, da naj bi Portugalec lepo Evo kaznoval zaradi povsem drugega razloga. Carneirova naj bi imela po pričevanju njenega nekdanjega fanta Ruperta Pattersona-Warda razmerje z enim izmed nogometašev Chelseaja in prav zato naj bi jo kaznoval Mourinho. 

Začele so se špekulacije, kateri nogometaš je imel razmerje s Carneirovo, največkrat se je omenjalo Johna Terryja - jasno, zaradi njegove preteklosti -, a zdaj britanski tabloidi pišejo, da tokrat ni "kriv" kapetan Chelseaja. 

Po novih informacijah naj bi bil nogometaš, ki je ljubimkal s Carneirovo kapetan srbske reprezentance Branislav Ivanović, ki je bil bojda izjemno jezen, ker je Mourinho odstavil v Gibraltarju rojeno zdravnico. Celo tako jezen, da naj bi Portugalec razmišljal, da Ivanovića pusti na klopi za rezerviste na tekmi z Manchester Cityjem. Na koncu tega ni storil, a Srb je odigral zares katastrofalno tekmo. 

Zadnje dni sta na to temo zelo popularna tudi dva videoposnetka, prvi, ko Chelsea leta 2013 slavi zmago v ligi Europa in Carneirova steče v objem Ivanoviću, drugi pa, ko v tako imenovanem "Ice bucket challengu" Gibraltarka nominira Ivanovića. Tudi na podlagi teh videoposnetkov mediji namigujejo, da imata Carneirova in Ivanović prav poseben odnos.