© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.08.2015 09:19:47

Prepir med Nevillom in Carragherjem zaradi Gerrarda (video)

vszi

Nekdaj velika rivala Gary Neville in Jamie Carragher sta po končani karieri združila moči kot strokovna komentatorja na Sky Sportsu.

Na Otoku so nad njunim delom več kot zadovoljni, zdaj pa so se nanju spomnili tudi pri EA Sportsu, kjer ustvarjajo izjemno popularno računalniško igro Fifa. 

Že čez kakšen mesec dni bo igra Fifa 16 na prodajnih policah, pri EA Sportsu pa so seveda krenili v oglaševalsko kampanjo. Tako so beta verzijo pokazali Garyju Nevillu in Jamieju Carragherju, ki sta preizkusila novost v igrici, tako imenovani Fifa ultimate team draft. 

Gre za nabor, kjer igralec med več nogometaši na vsakem položaju izbere svojo ekipo. In ker sta bila Neville ter Carragher tokrat v isti ekipi, je prišlo seveda do velikih razhajanj med mnenji. 

Najbolj sta se oba nekdanja nogometaša "skregala" zaradi Stevena Gerrarda. Carragher je trdil, da enostavno morata imeti nekdanjega Liverpoolovega kapetana v ekipi, Neville pa mu je očital, da gleda preveč čustveno na celotno situacijo in da je Oscar boljši izbor. 

Seveda je šlo le za dobro zabavo in ne za pravi prepir, v simpatičnem videoposnetku pa si lahko ogledate, kakšno ekipo sta izbrala strokovna komentatorja Sky Sportsa in kako sta se odrezala v igri.