© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.06.2015 15:50:28

Cristiano Ronaldo podpisal z lastnikom Valencie!

Iz Španije prihaja novica o Cristianu Ronaldu, ki je poskrbela za veliko dvignjenih obrvi.

Portugalski superzvezdnik se je namreč odločil, da podpiše šestletno, zelo donosno pogodbo o trženju pravic o svoji podobi s podjetjem, ki je v lasti lastnika Valencie Petra Lima.

"Zelo sem zadovoljen, da lahko sporočim dogovor o trženju pravic z mojo podobo z Mint Medio, podjetjem, ki je v lasti mojega dobrega prijatelja, podjetnika iz Singapurja Petra Lima. To je zelo strateška poteza zame, z njo se bo lahko blagovna znamka Cristiano Ronaldo zelo razširila, še posebej v Aziji," je Portugalec zapisal na svojem facebook profilu. 

S to pogodbo bo Mint Media dobila pravice za trženje Ronaldove podobe, razen, ko bo le-ta direktno vezana na Real Madrid. "Ronaldo ni samo fantastičen nogometaš, temveč tudi zelo popularna osebnost. Prepričan sem, da bo blagovna znamka Cristiano Ronaldo še rasla," je dejal Peter Lim. 

30-letni napadalec Reala sicer na leto zasluži okrog 27 milijonov dolarjev (okrog 24 milijonov evrov) samo s sponzorskimi pogodbami, zastopa namreč vrhunske blagovne znamke, kot so Nike, Herbalife, Clear Shampoo in Castrol.

Zastopnik Cristiana Ronalda je razvpiti Jorge Mendes, ki je tudi oseben prijatelj Petra Lima. Pravice do trženja lastne podobe pa so bile glavni kamen spotike pri zadnji pogodbi, ki jo je Ronaldo - ob prisotnosti Mendesa kajpak - podpisal z Realom. Madridčani so večino pravic prepustili Ronaldu.