© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.06.2015 20:23:37

Srbski mladeniči: Obljubila si, pripravi se!

Zmaga srbske reprezentance v finalu svetovnega prvenstva starostne kategorije ima tudi šaljivo-erotičen vidik.

Srbska starleta Nataša Šavija, ki je imela opraviti že z več nogometaši članske reprezentance te države, je dan pred finalom napovedala, da bo v primeru zmage nad Brazilijo vse člane mlade izbrane vrste oralno zadovoljila. Izjava je odmevala tudi onkraj srbskih meja, seveda pa je z današnjim dnem dobila dodatne razsežnosti. 

Če bi Srbija finalno tekmo izgubila, tako kot je pričakovala večina strokovnjakov, bi šle starletine besede hitro v pozabo. Tako pa so jih srbski mediji kajpak privlekli na plano in si razumljivo dali duška. Eden od njih pa trdi, da je tudi stopil v stik z nogometaši na Novi Zelandiji, ki jih bodo v Beogradu sprejeli v ponedeljek. 

"Šavija, obljubila si," kriči z ene naslovnice. "Imela boš polna usta dela," kriči z druge. Eden od portalov pa, kot rečeno, navaja celo skupinsko izjavo mladih srbskih nogometašev. "Šavija, pripravi sem, prihajamo," naj bi sporočili fantje, ki jim je bila ponudba menda zelo všeč. Predvsem za šalo, seveda.

Kajpak nihče ne pričakuje, da bi utegnilo priti do izvedbe, se pa srbski novinarski kolegi z zanimanjem sprašujejo, ali se bo Šavija, ki se doslej še ni oglasila, udeležila ponedeljkovega sprejema in zadevo dodatno popestrila. Poznavajoč Srbe, je to precej mogoče in zabava (pozor, resnično ne zabava tiste vrste) bi bila v tem primeru zagotovljena