© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.06.2015 09:32:55

Ronaldo, ti, ti pacek!

Novice o Cristianu Ronaldu se ponavadi prodajajo kot vroče žemljice, zato so mu razni paparaci nenehno tik za petami. In tokrat so bili za svojo vztrajnost še posebej nagrajeni.

Cristiano Ronaldo je s prijatelji zgodaj zjutraj zapustil lokal v mondenem Saint Tropezu, a pred tem pozabil izprazniti mehur. Očitno je bila potreba prevelika, zato je stopil za avtomobil in cestišče pretvoril v osebno stranišče. Njegovo dejanje ni ostalo neopaženo; ovekovečili so ga tako paparaci, ki so mu ves čas za petami, kot tudi trije policisti, ki so se nahajali v bližini. Na fotografijah je vidno, da so z njim opravili pogovor, zaenkrat pa še ni znano, ali jim je Ronaldo dejanje odplačal z avtogrami ali evri.

Postavni nogometaš, trikratni dobitnik zlate žoge, ki na leto samo za igranje za Real Madrid dobi 17 milijonov evrov, se v Saint Tropezu odlično zabava. Dan pred 'škandalom s polnim mehurjem' so ga namreč 'paparaci' ujeli na njegovi jahti. S prijatelji je poplesaval v ritmih divje glasbe ter jih učil zdaj že njegovega tradicionalnega, 'kavbojskega', proslavljanja zadetkov.

Medtem ko se Portugalec zabava, se v njegovem klubu dogajajo precejšnje spremembe. Italijanskega trenerja Carla Ancelottija naj bi v sredo nasledil Španec Rafa Benitez, na pohodu pa so tudi spremembe v igralskem kadru.