© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
31.05.2015 14:42:34

Tajska orgija igralcev Leicester Cityja (video)

Na Otoku se zgražajo, trije nogometaši Liecester Cityja so se snemali med orgijo z lokalnimi prostitutkami in uporabljali rasistične opazke.

Kot prvaki premier lige Chelsea, so se po koncu sezone tudi kolegi iz Leicester Cityja odpravili na sponzorsko turnejo na Tajsko, a ne dolgo potem, ko so fantje pristali v Aziji, že je prišlo do škandala, v katerega je vpleten tudi sin glavnega trenerja Nigela Pearsona. 


Mladi nogometaši, 22-letni branilec James Pearson, napadalec Tom Hopper in vratar Adam Smith so v svojo hotelsko sobo v Bangkoku pripeljali tri lokalne prostitutke in posneli vse, kar se je v tej dogajalo.

Čez nekaj dni je eden od glavnih akterjev tega videa posnetek poslal svojim prijateljem v Anglijo, ki je zdaj ugledal svet.

Posnetek je zaradi rasističnih opazk kot sta "poševnooka" in "smrdljivka" itd. še toliko bolj negativen, saj pri Leicester Cityju veliko poudarjajo, da so klub, ki rasizem prezira.

Leicester-City-owner-Vichai-Raksriaksorn Srivaddhanaprabha

Po vrhu je od leta 2010 lastnik moštva tajski miljader Vichai Raksriaksorn, tretje leto zapored pa je eden glavnih sponzorje Leicester Cityja tudi Tajska turistična agencija, s katero so nedolgo nazaj podpisali nov dogovor o sodelovanju.

Takoj, ko so se mladeniči znašli na spetnih straneh, so se javili navijači moštva, ki hočejo, da mlade, perspektivne nogometaše spodijo iz kluba. Vodstvo moštva še ni podalo uradne izjave.

Galerija