© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
02.01.2015 21:06:42

Mario ima srce na pravem mestu

Reuters

Mario Balotelli je poleti iz Milana prestopil k Liverpoolu, kjer pa ni navdušil.

Italijanski reprezentančni napadalec je za Redse doslej zabil samo dva gola, enega v ligi prvakov, drugega v ligaškem pokalu in še vedno čaka na prvenec v angleškem prvenstvu. V zadnjem času se zaradi njegovih bledih predstav vse več govori o tem, da se želijo na Anfieldu znebiti igralca, za katerega so odšteli kar 20 milijonov evrov.


Povrhu vsega je Balotelli svoje delodajalce razjezil tudi s tem, ko je na instagramu objavil sporno sporočilo zaradi katerega je bil obtožen rasizma in antisemizma. Kazen, ki mu jo je prisodila angleška nogometna zveza, je bila plačilo 32 tisoč evrov in neigranje na eni tekmi.

Čeprav je precej svojeglav in zaradi impulzivnih in nepremišljenih dejanj velikokrat zabrede v težave, pa Balotelli nikakor ni slab človek. To je vnovič dokazal danes, ko je na svojem instagram profilu objavil fotografijo dveh štirinožnih prijateljev, ki ju je našel v zavetišču in jima ponudil nov dom. Fotografijo pa je opremil z naslednjim besedilom. "Fanta sem spoznal v lokalnem zavetišču in zdaj imata novo domovanje. Ali uganete njuni imeni?"

To ni bilo prvič, da je Balotelli pokazal naklonjenost do živali. Že pred nekaj meseci je z nakazilom velikodušnega prispevka pomagal enemu od pasjih zavetišč v Manchestru, ki ga je uničil požar.