© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
31.12.2014 09:20:44

Novoletni vrtiljak

Slovenske športnike smo vprašali kje in s kom bodo preživeli silvestrski večer in kakšna je njihova novoletna zaobljuba.

DEJAN LAZAREVIĆ

dejan lazarevic

1. Silvestrski večer bom skupaj z dekletom preživel v družbi svojega brata in njegovega dekleta. Zabavali se bomo v Veroni, središče mesta je zares čudovito in prepričan sem, da se bomo imeli lepo.

2. Kakšne posebne zaobljube nimam. Seveda je popolnoma razumljivo, da bi rad v novem letu čim več igral, bil v tekmovalnem ritmu, vsem bralcem Ekipe24 pa želim čim več zdravja in uspehov.


AGIM IBRAIMI

agim ibraimi

1. Novo leto bom skupaj s štirimi prijatelji iz otroštva dočakal v centru Pariza, kjer smo že od 24. decembra. V francoski prestolnici, ki ponuja zares izjemno podobo, bomo ostali do 2. januarja.

2.
Ne, kakšne posebne zaobljube nimam, želje so seveda povezane z zdravjem, za vse drugo se bom potrudil sam. Ena od mojih velikih želja je kakopak dvojna krona z Mariborom. Skoraj ne dvomim o tem, da nam bo uspelo.


ANŽE KOPITAR

anze kopitar

1. Od lanskega novega leta se letošnje ne bo kaj dosti razlikovalo, ker bomo ravno v Vancouvru, tako da ga bom preživel s soigralci, verjetno v hotelski sobi. Lani smo bili v St. Louisu, pravzaprav smo takrat ravno pristali na letališču in novo leto dočakali tam.

2.
Nimam navade, da bi za novo leto delal posebne zaobljube. Glede želja pa se ne bo veliko spremenilo glede na pretekla leta. Želim si, da bi bil jaz in moji najbližji zdravi. To je nekako to.


BOŠTJAN NACHBAR

bostjan nachbar
Boštjan Nachbar
Arhiv Svet24

1. Nazdravili bomo z ženo in verjetno še dvema soigralcema ter njunima boljšima polovicama. Zelo mirno, nič posebnega, saj imamo zelo natrpan urnik pred in po novem letu. Časa za divje proslavljanje ne bo.

2.
Nisem tip človeka, ki bi mu novo leto predstavljalo poseben datum glede postavljanja novih ciljev. Bolj imam željo, da bi imel malo več zdravja, kot sem ga imel v drugi polovici tega leta, ko mi je koleno kar precej nagajalo.


DRAGAN GAJIĆ

dragan gajic

1. Silvestrski večer bom skupaj z zaročenko preživel kar v domačem okolju. Na mizi bo ogromno domače hrane, ki jo pogrešam v Franciji, poslušala bova glasbo, ob polnoči pa bom verjetno prižgal tudi kakšno raketo.

2.
Novoletnim zaobljubam se izogibam. Verjetno zato, ker poskušam sproti spreminjati, kar delam narobe. Se pa najde kakšna novoletna želja, tako glede osebnega kot športnega življenja, vendar naj za zdaj ostane skrivnost. Ob koncu leta 2015 bom povedal, če se je kaj uresničilo.


JAKOV FAK

jakov fak

1. Novo leto bom tudi letos pričakal z domačimi v rodnem Mrkopalju. Zagotovo nam ne bo dolgčas, saj se bomo veliko pogovarjali. Med letom nam za druženje pogosto zmanjkuje časa, zato to skušamo nadoknaditi ob takšnih priložnostih.

2.
Svoje novoletne zaobljube še od lani nisem izpolnil. Dorekel jo bom, ko bo zanjo čas, in jo raje zadržal zase. Drugače se s kakšnimi posebnimi zaobljubami niti ne ukvarjam.  


DEJAN ZAVEC

dejan zavec

1. Glede na to, da sem skozi vse leto veliko odsoten, ga bom z največjim veseljem preživel v domačem krogu. Z ženo in hčerama se bomo pogovarjali, igrali družabne igrice, televizija in radio pa bosta le za ozadje.

2.
Nimam kakšnih posebnih zaobljub. Ničesar ne bi posebej spreminjal, rad bi le, da se stvari nadaljujejo v pozitivnem ritmu. Seveda pa si želim, da bi v tem letu dočakal svojo priložnost in izkoristil svoj potencial.


PRIMOŽ KOZMUS

primoz kozmus

1. Silvestrski večer bom preživel doma z družino. Najprej bo seveda na vrsti dobra večerja, potem pa bo vse skupaj malce praznično obarvano, dogajanje pa bomo žena, otroka in jaz popestrili z različnimi igrami.

2.
Moja novoletna zaobljuba je, da leto 2015 preživim čim bolj umirjeno in pametno. Obljubil sem si, da v naslednjem letu spet pridem med najboljše na svetu v metu kladiva, v svetovni vrh. Želim pa si zdravja, sebi in moji družini.


VESNA FABJAN

vesna fabjan

1. Novo leto bom pričakala doma v krogu družine, torej okoli ljudi, ki so mi najbližje. Prav nič hrupno ne bo, glede na to, da verjetno že prvega potujemo na tekme. Lani me je ob polnoči zbudilo pokanje, letos pa bom vzdržala.

2.
Moja zaobljuba za leto 2015 je, da si bom po koncu sezone res privoščila daljše in mirne počitnice nekje na toplem, ker si v letu 2014 tega zaradi kolajne oziroma obveznosti nisem mogla privoščiti.


PETER PREVC

peter prevc

1. Tega še ne vem natančno. Tako daleč ne načrtujem, saj sta do takrat še ena noč in en dan. V prejšnjih letih sem včasih počakal novo leto, včasih pa tudi ne. Tudi letos se bom glede na počutje odločil v zadnjem trenutku.

2.
Novoletne zaobljube nimam. Ko se za nekaj odločim, se pač odločim. Ne potrebujem novega leta, da mi bo povedal, kdaj se moram za kaj odločiti. Pri skakalcih se sezona konča marca oziroma septembra in kakšne načrte za naprej si morda narediš takrat, med sezono pa za to ni časa.