© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
28.12.2014 19:07:44

Čile dočakal poroko leta

vszi

Eden glavnih zvezdnikov Juventusa in čilske reprezentance Arturo Vidal dahnil večni da. Drugič.

Arturo Vidal se je namreč s svojo izbranko Mario Tereso Matus prvič poročil že leta 2009, potem ko sta eno leto hodila po skupni poti. A takrat je bil obred le civilen, še posebej pa skrit pred očmi javnosti.

Pet let kasneje je bilo ravno obratno. Starša petletnega Alonsa in nekaj let mlajše Elisabette naj bi za poroko - tokrat sta si zvestobo obljubila še pred bogom - odštela kar 650 tisoč evrov, kar 54 tisoč evrov je znašal račun samo za pogostitev.

vidal 4
vszi

Na poroko in svadbo je bilo povabljenih kar 500 gostov, med drugim tudi čilska predsednica Michelle Bachelet in premier Rodrigo Peñailillo, povabljena je bila praktično vsa čilska estrada in nihče seveda ni želel zamuditi poroke leta, s katero je Vidal, ki se je to sezono ubadal s poškodbo kolena in slabo formo, leto 2014 vseeno zaključil na praktično najlepši možen način.

Med povabljenci so bili tudi Arturovi soigralci pri Juventusu Andrea Pirlo, Gianluigi Buffon in Carlos Tevez, ki pa so se novima mladoporočencema opravičili. A vseeno je bilo prisotnih kar nekaj zvezdnikov nogometa, kot sta vratar Barcelone Claudio Bravo in dolgoletni čilski reprezentant Jorge Valdivia in še in še.

vidal 7
vszi

Zakonca sta znova rekla da v cerkvi San Ignacio de Loyola, ki stoji v centru Santiaga de Chile, zabava pa je potekala v prestižnem klubu Equestrian.

Poroka se je začela šele ob 20. uri ob pesmi Ave Maria in je trajala slabo uro, brez dvoma pa je nato tudi zabava, ki se je začela ob 23. uri trajala vse do jutra, če je še dalje.

Galerija