© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
27.09.2014 15:00:37

Celostni 30-dnevni program – samo za moške!

pr

Ste že slišali za 30-Days Slim MEN? Popolnoma nov izdelek na slovenskem tržišču, namenjen izključno moškim, vam pomaga brez razmišljanja in iskanja idealne diete. Preverjen program, s preverjenimi rezultati!

MOŠKI HUJŠAJO DRUGAČE!
Ključna prednost moških je, da imajo, neodvisno od stopnje fizične aktivnosti, hitrejši metabolizem kot ženske. Razlog je večja mišična masa, za katero je zaslužen moški hormon testosteron. Ker energijsko vrednost, ki jo vnesejo s hrano, izkoristijo hitreje, ne potrebujejo rigoroznih diet niti veliko odrekanja, da bi izgubili odvečne kilograme.

DOBRO, BOM TELOVADIL
Povečana telesna aktivnost v procesu izgube telesne teže je izjemno pomembna, saj spodbuja porabo kalorij in izgradnjo mišične mase. Več mišic kot imamo, večja je poraba kalorij. Toda pozor! S povečano telesno aktivnostjo povečujemo količino in delovanje prostih radikalov v telesu in s tem povzročamo poškodbe mišic na mikroravni. Zato je zelo pomembno, da po vadbi poskrbimo za ustrezen vnos antioksidantov in regeneracijo mišic.

STE ŽE SLIŠALI ZA KETOZO?
Pri dieti je ključnega pomena da začnemo čim hitreje kuriti maščobne zaloge. Kako to dosežemo? S ketozo. Ketoza je stanje, ki ga dosežemo tako, da bistveno omejimo dnevno količino vnešenih ogljikovih hidratov (OH) in povečamo vnos beljakovin. OH so naš glavni vir energije, v primeru, da jih telesu ne ponudimo v dovolj veliki količini, to začne iskati drug izvor energije in začne črpati iz naših maščobnih zalog. S ketozo ne smemo izgubljati teže dlje časa, zato naj bo vaša dieta sestavljena iz dvotedenskega drastično omejenega vnosa OH, kasneje pa naj še vedno temelji na večjem vnosu beljakovin in postopnem dodajanju večje dnevne količine OH.
Posebna ponudba za bralce: 30-Days Slim MEN 20 odstotkov ceneje samo do nedelje 28. septembra (več tukaj)!

PREVEČ ZAPLETENO?
Ko se podajate na pot izgube telesne teže, je vedno potrebno obvladati vsaj tri področja: prehrano, telesno aktivnost in samodisciplino. Samo s to kombinacijo boste res lahko dosegli želene rezultate, medtem ko delne in hitre rešitvne ne prinašajo dolgotrajnih rezultatov.

Strokovnjaki so s pomočjo resničnih ljudi, ki imajo težavo s telesno težo, razvili program 30-Days Slim MEN (ogledate si ga lahko tukaj), ki je namenjen izključno moškim in je zasnovan tako, da vas dan za dnem vodi skozi 30-dnevni proces izgube telesne teže. Z izdelkom prejmete brezplačno e-knjigo, v kateri najdete recepte, program vadbe ter druge nasvete za izgubo telesne teže in motivacijo.

Skupaj z idealno kombinacijo izdelkov tako 30 Days Slim nudi odlične rezultate v samo 30 dneh in 100 odstotno garancijo na zadovoljstvo. Če po 30 dneh uporabe z izdelkom ne boste zadovoljni, vrnite prazno škatlo in vrnili vam bodo celotni znesek nakupa.