© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ou
ou
18.09.2024 10:14:42

Glasbeno poletje nad Ljubljano: 40 glasbenikov navdušilo večtisočglavo množico obiskovalcev

Saša Lešnjek s spremljevalnim bendom je začarala obiskovalce na ALEJI SKY
Saša Lešnjek s spremljevalnim bendom je začarala obiskovalce na ALEJI SKY
Janez Štrukelj

Sinoči se je z nepozabnim koncertom indie rockerjev Jet Black Diamonds zaključila sezona brezplačnih after-work koncertov, ki jih je ALEJA pripravljala vse poletje.

Na odru ALEJE SKY je tako na skupno 10 koncertih nastopilo več kot 40 vrhunskih glasbenikov, ki so očarali več kot 1.700 obiskovalcev. V prijetnem vzdušju in različnih glasbenih zvrsteh so zeleno streho ALEJE tekom poletja vsakič napolnili še Slavko Ivančič, Hamo & Tribute 2 Love, Zala Smolnikar, Fed Horses trio, Zoran Čalič Band, Astrid - & The Scandals, Klemen Klemen, Saša Lešnjek in Sausages.

Pestro poletje in več kot 30 dogodkov, med njimi še ogledi evropskega prvenstva v nogometu in olimpijskih iger na 7 m2 velikem zaslonu, turnirji v družabnih igrah, razstava mednarodno priznane umetnice Lady Be, Zumba večere, Salsation zabave, cvetličarsko tekmovanje in Mini DJ akademija.

Aktivna streha na ALEJI SKY je bila tudi v letošnjih poletnih mesecih središče druženja ob različnih športnih in otroških aktivnostih, kot so fitnes na prostem, otroško igrišče, ninja warrior poligon in tekaška steza. Organizirali so tudi turnirja v ulični košarki in nogometu, za bolj sproščeno tekmovalnost pa so si lahko udeleženci dali duška v vodnem nogometu.

Jet Black Diamonds so zaključili bogat repertoar after-work koncertov na ALEJI SKY