© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ou
ou
10.09.2024 14:04:32

Huawei prevladuje v sektorju nosljivih naprav

HUAWEI Watch Fit 3
HUAWEI Watch Fit 3
Ivan Valtl

Poročilo organizacije IDC razkriva, da Huawei kljub močni konkurenci na trgu nosljivih naprav utrjuje zaupanje med potrošniki. Ker smo tik pred predstavitvijo novih naprav, to pomeni, da je podjetje pripravljeno tekmovati na najvišji ravni.

Podatki kažejo, da se je Huawei po zaslugi 55,1 odstotnega medletnega povečanja števila dobavljivih naprav zavihtel na prvo mesto, kjer vztraja že dve zaporedni četrtletji. To odraža zaupanje potrošnikov v njihove nosljive izdelke, ki izpolnjujejo njihove življenjske zahteve, in utrjuje vodilni položaj na trgu.

Nezadržno se bliža 19. september, ko bo Huawei predstavil vrsto novih inovativnih izdelkov z različnih področij. Ker se tekmovanje na trgu nosljivih naprav stopnjuje in je izbira vse bolj široka, tako glede inovativnih funkcij kot vgradnje najnovejših tehnologij, nestrpno pričakujemo, kaj nam bodo predstavili.

Na obzorju novi modeli pametnih ur

Poudarek bližajoče predstavitve bo nova generacija pametnih ur serije Huawei Watch GT. Novi modeli bodo zagotovo vključevali nedavno predstavljeni sistem Huawei TruSense, ki obljublja še natančnejše in celovitejše sledenje zdravju in telesni pripravljenosti. Ker uvaja številna funkcije, povezane s spremljanjem zdravja, lahko ponovno pričakujemo velik skok, česa so na tem področju sposobne pametne ure.

Kar zadeva oblikovanje, naj bi nova serija Huawei Watch GT presegla meje mode in vsestranskosti. Že razkrite podrobnosti nakazujejo geometrijske oblike z ostrimi robovi in uporabo vrhunskih materialov, kot sta kovinska zlitina titana in bela keramika. Z elegantnim in inovativnim oblikovanjem bo Huawei brez dvoma ponovno pretresel ponudbo na trgu pametnih ur.

Zamah bo analizirala ura

Izrednih izboljšav bo deležna tudi pametna ura Huawei Watch Ultimate, ki naj bi na podlagi napovedi uvedla športni način, osredotočen na golf. Ta ne bi mogel priti v bolj primernem času, ko narašča število uporabnikov, ki v svojih nosljivih napravah iščejo specializirane funkcije za spremljanje hobijev in izbranih telesnih dejavnosti. Nova tekstura in keramična luneta v dveh barvah, pa naj bi povečalo estetsko privlačnost te nadvse zanimive in zmogljive pametne ure.

Naslednja raven natančnosti merjenja krvnega tlaka

Huawei je med predstavitvijo sistema TruSense nakazal, da se bo osredotočil na razširitev zmožnosti sledenja zdravju, pri čemer poročila kažejo, da bo morda uvedel ambulantno spremljanje krvnega tlaka (ABMP) v novi generaciji pametne ure Huawei Watch D. Ta bo morda prva pametna ura na svetu, ki podpira dinamično spremljanje krvnega tlaka.

Spomnimo, da je leta 2021 pametna ura Watch D prejela medicinski certifikat CE za področje Evropske unije in bila obenem dobro sprejeta med potrošniki ravno zaradi sposobnosti hitrega in nezahtevnega merjenja srčnega utripa.

Posodobitev tabličnih računalnikov

Huawei nenehno razvija in predstavlja impresivno paleto revolucionarnih tabličnih računalnikov. Na predstavitvi bosta predvidoma debitirala dva nova modela, Huawei MatePad Pro in MatePad. Prvi uvaja drugo generacijo inovativnega zaslona PaperMatte (OLED), ki zmanjšuje odboje svetlobe s površino in ponuja občutek, kot bi pisali na papir, medtem ko pri drugem ostaja produktivnost v središču pozornosti mladih, trendovskih uporabnikov, ki iščejo elegantno napravo z diskretnimi barvami.

Tehnološka skupnost je vznemirjanja zaradi napovedi novih izdelkov že 19. septembra. Vendar tudi obstoječi niso ravno od muh. Huawei je pred kratkim na lokalnem trgu predstavil pametne telefone Pura 70, izredne brezžične slušalke FreeBuds 6i ter modno in kvadratno športno pametno uro Watch Fit 3. Med urami izstopata še Watch 4 Pro Space Edition, ki je trenutno na listi želja marsikaterega gospoda, žensko različico Watch GT 4 v zeleni barvi pa zlahka kombinirate s kakršnimkoli stajlingom. Obenem je še vedno čas, da do 15. septembra prijavite svoje najboljše fotografije na fotografski natečaj XMAGE Awards 2024 ter se potegujete za lepe nagrade!

Galerija
HUAWEI FreeBuds 6i