© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ou
ou
04.09.2024 10:19:52

Prvič v Sloveniji: Profesor Baltazar v Centru Vič

V Centru Vič bo premierno postavljen znanstveni kotiček profesorja Baltazarja
V Centru Vič bo premierno postavljen znanstveni kotiček profesorja Baltazarja

Profesor Baltazar, priljubljeni znanstvenik in izumitelj, bo s svojo edinstveno domišljijo in inovativnimi rešitvami navdušil tudi Slovenijo.

Od četrtka, 12. septembra, do srede, 18. septembra, bo v Centru Vič premierno postavljen znanstveni kotiček profesorja Baltazarja, kjer bodo obiskovalci vseh starosti lahko spoznali, kako za vsak problem obstaja genialna rešitev.

Obiskovalce bo profesor Baltazar razveselil tudi z dvema eksperimentalnima in zabavnima delavnicama, ki bosta zasnovani tako, da spodbujata kreativno mišljenje, inovativnost in reševanje problemov med udeleženci. Tako otroci kot odrasli se bodo lahko poistovetili z vrednotami profesorja Baltazarja in odkrili, kako lahko z inovativnim pristopom in pozitivnim odnosom rešujemo izzive, s katerimi se srečujemo v vsakdanjem življenju. Prijave na eksperimentalni delavnici bodo omogočene osebno v Baltazarjevem kotičku od četrtka, 12. septembra, dalje – pohitite, število mest je omejeno! Baltazarjev kotiček pa bo za vas odprt ves čas obratovanja Centra Vič med 12. in 18. septembrom 2024.