© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
07.07.2021 10:41:19

Saubermacher Slovenija ocenjeno kot podjetje visokega zaupanja

Podjetje Saubermacher Slovenija, ki svoje storitve v Sloveniji opravlja že dobrih 30 let, je izredno aktivno tako na področju industrije kot gospodinjstev, kjer delujejo kot koncesionar v 15-ih občinah po vsej Sloveniji.

Nedavno opravljena raziskava o zadovoljstvu s storitvami, kakovostjo dela, kvaliteto zaposlenih ipd. je pokazala, da je tako zaupanje kot kakovost storitev podjetja Saubermacher Slovenija med njihovimi poslovnimi partnerji sprejeta izredno dobro. Bolje, kot v podobni raziskavi, narejeni leta 2018. Podjetje pa je bilo ocenjeno tudi kot podjetje z odličnimi vrednotami t. i. družinskega podjetja in kakovostjo mednarodnega povezovanja z matičnim podjetjem v Avstriji.

Analiza raziskave je pokazala, da imajo poslovni partnerji (podjetja, občine, …) v podjetje Saubermacher Slovenija izredno visoko stopnjo zaupanja, saj so njihova pričakovanja in zahteve nenehno izpolnjene, v skladu z medsebojnimi dogovori in pričakovanji. Tako je skorajda 85 % anketiranih tudi njihovih glavnih promotorjev, le 3,8 % jih velja za kritike. Odstotek dokazuje, da je deljenje znanja in izkušenj z matičnim podjetjem Saubermacher SDAG v Avstriji vsekakor ključno, kar jih postavlja nad ostalo konkurenco v Sloveniji. Izredno visoka ocena je bila podana tudi za zaupanje v kakovost opravljenega dela zaposlenih. Tako tistih na terenu, kot tistih v upravi. Kar 98,1 % jih meni, da je osebje v podjetju Saubermacher Slovenija kompetentno, v dobrih 84 % proaktivno in razumljivo predajajo informacije in novosti, na situacije v 72 % odreagirajo hitro in zadovoljivo, sploh pri obdelavi pritožb, in kar 100 % jih meni, da zaposleni v podjetju nudijo odlično podporo pri pridobivanju dovoljenj, oddajah vlog, podpore pri komunikaciji z raznimi organi in spoštovanju novih zakonodajnih predpisov. S 100 % je bilo ocenjeno tudi prilagodljivost in hitrost zagotavljanja storitev. Vse to podaja luč na najboljšo oceno zaposlenih doslej.

Raziskava je tudi pokazala, da imajo informacije o recikliranju odpadkov veliko bolj pomembnejšo vlogo, kot so jo imele v preteklosti, saj je ozaveščanje javnosti dandanes ključ do marsikatere razvojne usmeritve. Temu sledi optimizacija postopkov, pomembno vlogo pa ima tudi digitalizacija podjetij. Kupci Saubermacher Slovenija tudi v tem segmentu dojemajo izjemno pozitivno. Splošno zadovoljstvo s podjetjem je tako v 94,3 %, enak odstotek ima zaupanje v podjetje, in kar 96,2 % jih meni, da se redno držijo podanih obljub. Ostalim, konkurenčnim podjetjem, pa je odstotek zaupanja in izpolnjevanja pričakovanja upadel tudi pod 85 %, kar je veliko manj kot leta 2018.

Poštena cena za ponujeno storitev!
Kar 76 % anketiranih je mnenja, da ima podjetje Saubermacher Slovenija za ponujene storitve t. i. pošteno ceno, ob tem pa neizogibno ostaja dejstvo podpore družbeno odgovornemu in trajnostno naravnanemu ravnanju z okoljem. Kar 88,7 % jih meni, da se tega še kako dobro zavedajo v Saubermacherju, kjer za podporo slednjemu ravnajo odgovorno in nudijo tudi okolju prijazen odvoz odpadkov. Veliko podporo dajejo poslovni partnerji na nenehno vlaganje v dodaten razvoj in inovacije ter strateške naložbe v varnostni razvoj samih centrov.

Podjetje Saubermacher Slovenija je tako bilo ocenjeno za dobrih 20 % bolje kot konkurenca, kjer je razliko v primerjavi z raziskavo iz leta 2018 le še povečalo. Največji napredek se odraža prav v kompetentnosti kadra, zagotavljanju kakovostnih in okolju prijaznih storitev ter nadgradnji ponujenega, z nenehnim razvojem in investicijami. Ob tem ostaja pomembno tudi to, da bo v prihodnje še večji poudarek treba vlagati v ažurno in transparentno obveščenost posameznikov ter konstantno ozaveščanje javnosti o ustreznosti ločevanja odpadkov. Tega se v podjetju Saubermacher Slovenija zelo dobro zavedajo, zato bodo kot strateški cilj za prihodnje izbrali tudi to, z nadgradnjo digitalnih procesov znotraj podjetja.