© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
eu
eu
08.07.2015 10:30:13

Nagradna igra Ekipe SN in adidasa

Priskrbite si svoj izvod tiskane Ekipe SN in sodelujte v nagradni igri, v kateri so na voljo trije pari kopačk adidas.

Bodi drugačen in si zagotovi svoj par adidas kopačk ACE15!

Zaigrajte kot profesionalec! Sodelujte v nagradni igri v naši tiskani izdaji, v kateri bosta 2 srečneža prejela svoj par adidas kopačk ACE15.

adidas je za igralce, ki vnašajo red v kaotično igro in predstavljajo steber ekipe, ustvaril kopačke ACE 15. V njih že igrajo nogometaši svetovnega kova, kot so Mesut Özil, James Rodríguez, Manuel Neuer in Ivan Rakitić. Pridružite se jim tudi vi!

x15

Bodi drugačen in si zagotovi svoj par adidas kopačk X15!

Zaigrajte kot profesionalec! Sodelujte v nagradni igri naši tiskani izdaji in se potegujte za svoj par adidas kopačk X15.

adidas je za igralce, ki jih ne more nadzorovati nobena obramba in napadajo brez predhodnega opozorila, ustvaril kopačke X15. V njih že igrajo nogometaši svetovnega kova, kot so Thomas Müller, Gareth Bale, Luis Suárez in Karim Benzema.

Poiščite nagradno igro v naslednjih izdajah tiskane izdaje Ekipe SN.


PRAVILA NAGRADNE IGRE

V nagradni igri, ki traja od 8. do 17. julija 2015, bomo med vsemi prejetimi izpolnjenimi kuponi, na katerih bo pravilni odgovor, izžrebali zmagovalce in podarili nagrade: par adidas kopačk X15 in dva para adidas kopačk ACE15!

Žreb nagrajenca bo v ponedeljek, 20. julija 2015 na sedežu družbe Salomon, d.o.o. Ljubljana - na uredništvu športnega dnevnika EkipaSN, Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje.

Pravila nagradne igre:
Na žrebanju bomo upoštevali vse tiste kupone, na katerih bodo pravilni odgovori na nagradno vprašanje, ki je navedeno v tiskani izdaji Ekipe SN.

Upoštevali bomo vse kupone, ki bodo prispeli do vključno petka, 17. julija 2015.

Pogoj za sodelovanje je strinjanje s pravili nagradne igre. Razume se, da se s sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči strinja s pogoji sodelovanja.

Rezultati žrebanja so dokončni, pritožba ni možna. Nagrajenec je po zakonu o dohodnini davčni zavezanec, zato je pred prevzemom nagrade dolžan sporočiti davčno številko. Akontacijo dohodnine v predpisani višini nosi nagrajenec.

Podelili bomo nagrade: par adidas kopačk X15 in dva para adidas kopačk ACE15.

Nagrade niso prenosljive ali izplačljive.

V kolikor se na poziv prvi izžrebanec ne odzove v roku 7 dni, se obvesti rezervnega izžrebanca. Žrebanje poteka naključno. Žrebanje komisija izvede v ponedeljek, 20. julija 2015.

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci soglašajo z zgoraj navedenimi pravili. Podjetje Salomon, d.o.o., Ljubljana ne odgovarja za morebitne napake v tisku in kvaliteto nagrad.

V nagradnem natečaju ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju Salomon d.o.o., Ljubljana in njihovi najožji družinski člani.