© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
30.07.2024 10:00:47

Severina brez zadržkov: Dončić na njenem koncertu, kar je naredila Hrvatica, pa odmeva!

instagram

Severina navdušila na svojem zadnjem koncertu na Krku, med občinstvom pa je bil tudi slovenski košarkarski as Luka Dončić.

Severina s svojimi energičnimi nastopi poskrbi za obilo zabave na svojih koncertih, obožujejo jo stari in mladi, neznani in znani. Med njene oboževalce sodi tudi eden največjih košarkarskih zvezdnikov na svetu Luka Dončić. Slovenski as jo je v preteklosti že povabil na svojo zabavo, konec minulega tedna pa je bil na njenem koncertu na Krku.

V nočnem klubu Diamond je naredila veliko zabavo, skoraj tri ure je zabavala vse prisotne z Dončićem na čelu. Ko je bilo vsega konec, se je od vseh poslovila v svojem slogu, seveda pa ni pozabila na slavnega Slovenca. "Pogosto se nam zgodi, da je občinstvo glasnejše od nas, nazadnje pa so prekosili sebe in nas. Lepo je bilo videti ljudi iz različnih koncev Hrvaške, Makedonije, Slovenije, Nizozemske, Bosne in Hercegovine ... To sem uspela 'ujeti'. No, tukaj je bil tudi naš, vaš in svetovni Luka Dončić, ki bi ga ob tej priložnosti rada spomnila, da mi je obljubil dres za mojega sina," je z nasmeškom na ustih pred vsemi zbranimi govorila Severina. Ali je obljubo izpolnil, za zdaj ni znano.