© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
06.06.2024 09:53:32

Pokažite Američanom to! Dončić je razkril najbolj noro navijaško vzdušje, ki ga je doživel, vsi so samo izbuljili oči (video)

pr

Luko Dončića čez nekaj ur čaka prva tekma velikega finala lige NBA.

Odštevanja in čakanja je konec. V noči na petek se bo začela finalna serija lige NBA med Bostonom in Dallasom z Luko Dončićem v glavni vlogi. Slovenski košarkarski zvezdnik bo lahko izpolnil svoje otroške sanje in s svojo ekipo osvoji šampionski prstan, a ga do tega ločijo štiri zmage nad Bostonom, ki je morda celo v rahli vlogi favorita glede na prikazano skozi celotno sezono. 

Zato bo tudi Boston serijo začel na domačem igrišču, kjer bosta odigrani prvi dve tekmi. Dončić pričakuje, da bo publika v Bostonu na današnji prvi tekmi finala zelo glasna, verjetno si bo prislužil kakšen žvižg in kakšne žaljivke na svoj račun, nič kaj gostoljubni pa navijači Bostona ne bodo niti do Kyrieja Irvinga, svojega nekdanjega člana, s katerim se ni razšel v najboljših odnosih.

"Po tem so znani. Težko je igrati tukaj. Navijači so izjemni za svojo ekipo. Moramo ostati skupaj, vendar bo zelo težko igrati pred to množico," je ocenil Dončić, ki pa je dodal, da je bila najbolj nora množica v njegovi karieri, ko je igral četrtfinale evropske lige proti Panathinaikosu. "Publika je znorela in tekmo so začeli z vodstvo 20:0, lahko si predstavljate, kako je bilo ..."