© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
13.12.2022 10:34:50

Kaj se dogaja s Slovencem pri Partizanu?! Obradović spregovoril o Glasu in razkril: Z njim sem se že ...

Profimedia

Navijači Partizana so v Stožicah kljub porazu z aplavzom pozdravili ekipo in še posebej trenerja Željka Obradovića, a tako igralci kot legendarni strateg imajo med privrženci črno-belih vse več kritikov.

V zadnji sezoni so bili vloženi milijoni evrov, a izkupiček je zelo slab, najbolj pa grobare bolijo uspehi Crvene zvezde v tem času. Obradoviću iz ekipe ne uspe iztisniti vsega tistega, česar naj bi bila po imenih sposobna. Ko smo s strani opazovali dogajanje na klopi Partizana, se nam je zazdelo, da silne Žoceve kritike in jeza stvari samo še poslabšujejo, saj je na obrazih (nekaterih) igralcev mogoče zaznati strah pred napakami, dvom vase, nesamozavest, kar vodi v nove napake.

"So nekatere stvari, ki se rešujejo znotraj ekipe. Nikoli nisem v javnosti napadal igralcev, tudi tokrat jih ne bom. Pogovarjamo se med sabo, delamo ... Nekatere stvari so očitne, čas pa bo pokazal, kako jih bomo rešili. Zagotovo bomo morali spremeniti nekatere stvari," je Obradović govoril na tiskovni konferenci po nedeljski tekmi.

Na njej je na robu klopi v trenirki sedel tudi Gregor Glas, ki ni bil v postavi. Slovenec ima v tej sezoni povsem obrobno vlogo, zato nas je zanimalo, kakšen je njegov status, ali morda obstaja možnost, da bi ga Partizan posodil drugam. "Vse, kar lahko povem o Glasu, je, da sem se že pogovoril tudi z njim in vse ve. Odkrito se pogovarjam z vsemi igralci. Upam, da bomo na to vprašanje v naslednjem obdobju imeli odgovor," je v celofan zavil pojasnilo trener Partizana, vseeno pa se nam po povedanem ne zdi nemogoče, da bi Glas v bližnji prihodnosti vsaj začasno zapustil črno-bele.