© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.12.2021 15:25:23

TA FOTKA sporočilo, da PRIHAJA K DONČIĆU superzvezdnik lige NBA!? Družabna omrežja gorijo!

Kyrie Irving je razvnel domišljijo

Na stranski tir postavljeni super zvezdnik Brooklyna je na družabnih omrežjih objavil posnetek, v katerem si obuje in zaveže košarkarski copat. V očeh mnogih gre za napoved vrnitve na igrišča, tako pa pravijo tudi najbolje obveščeni ameriški viri. A ta vrnitev se seveda ne bo zgodila v dresu Brooklyna, kjer zaradi obveznega cepljenja v zvezni državi New York ne sme igrati domačih tekem. Zgodila bi se lahko (in se očitno bo) v neki drugi zvezni državi. 

Tu pa stvari postanejo dodatno zanimive. Kar nekaj newyorških medijev namreč poroča, da se pri Brooklynu za Irvingove usluge najresneje zanima Dallasa, ki je očitno že povprašal, koga, kaj in kako bi ekipa iz New Yorka želela v zameno. Lastnik Dallasa Mark Cuban je sicer velik zagovornik cepljenja, vendar pa v Teksasu to nikakor ni obvezno, Kyrie bi mirno lahko igral praktično vse tekme, zagotovo pa bi bil velikanska okrepitev. 

In čeprav je zagovornik cepljenja, bi Cuban zagotovo pogledal stran, če bi imel možnost Luki Dončiću dodati soigralca s takim potencialom in poskusiti na novo zagnati doslej precej ponesrečeno sezono. Nič čudnega, da ob tej možnosti družabna omrežja gorijo - sploh pri tistih uporabnikih, ki bi si močno želeli močnejših "slovenskih" Mavericksov.