© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.12.2021 10:39:35

TOPI SE SRCE! Dončićev oče ODKRITO o sinu Luki in njegovi punci: Z Anamario sta si v ...

Saša Dončić je na prireditvi za slovenskega športnika leta prevzel nagrado v imenu Luke Dončića.

Športnik leta je prvič doslej postal Pogačar, zmagovalec dirke po Franciji in bronast na cestni dirki na olimpijskih igrah v Tokiu. V glasovanju je dobil 262 točk, drugi je bil zmagovalec prejšnjih dveh let Primož Roglič. Olimpijski zmagovalec v vožnji na čas, ki je ubranil zmago na dirki po Španiji, je prejel 218 točk. Tretji je bil košarkarski zvezdnik Luka Dončić s 97 točkami.

Član Dallasa je zaradi klubskih obveznosti v Dallasu, kjer trenutno sicer okreva po poškodbi gležnja, v njegovem imenu pa je nagrado prevzel oče Saša Dončić. Nekdanji slovenski košarkar je bil pred kratkim ravno v Dallasu, kjer si je v živo ogledal kar nekaj sinovih tekem, in se na lastne oči lahko prepričal, kaj Luka pomeni v Združenih državah Amerike.

Skoraj na vsakem koraku je srečeval košarkarske navdušence, ki nosijo Dončićev dres s številko 77, še precej bolj pa ga veseli dejstvo, da se je njegovi sin na drugem koncu sveta odlično znašel in da vse poteka po načrtih tudi v ljubezenskem življenju. Saša je na prireditvi presenetil tudi s tem, da je govoril o sinovem zasebnem življenju, med drugim pa dejal: "Lahko vam povem, da sta si z Anamario v Dallasu naredila en res lep in topel domek. Imata svoj mir in uživata."