© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
07.02.2021 09:23:16

Kar je sledilo po norem dvoboju, pove VSE! Kamera ujela Dončića in Curryja, ko sta se po koncu ... (video)

Reuters

Po epskem dvoboju sta si prijatelja padla v objem.

Dallas je prišel do zmage nad Golden Statom, dvoboj pa je zaznamoval epski dvoboj Luke Dončića in Stepha Curryja. Slovenec in Američan sta v tem trenutku ena najbolj vročih igralcev v ligi, to sta dokazala tudi v noči na nedeljo. Curry je metal 19:31 iz igre, 11:19 za tri točke, zadel pa je vseh osem prostih metov.

"Igrati proti Stephu je zabavno ... Na koncu smo bili skorajda na robu poraza, a je bila sreča tokrat na naši strani. Igrali smo in se borili do zadnjega trenutka. Tako bi morali igrati vedno, vse pa se začne pri obrambi. Steph je bil neverjeten, zadeval je vse, ko je sprožil, se mi je vedno zdelo, da bo šla žoga skozi obroč," je o tekmecu Stephu Curryju, ki je bil prvo ime večera, po tekmi povedal Dončić. Slednji je zadel 12 od 23 poskusov, 7:12 je imel v statistiki za tri točke, 11:14 pa proste mete.

"Vedno je dobro imeti tisti občutek, ko padeš v ritem, ko potrebuješ le neoviran pogled na koš in vse gre potem gladko. Danes je bil eden takih večerov. Ampak smo na koncu izgubili in zato imam mešane občutke," pa je povedal prvi strelec dvoboja.

Po tekmi sta si padla v objem, kar nekaj treningov sta oddelala skupaj, saj imata tudi istega agenta, ki skrbi za njuno kariero.

Če se vam posnetek spodaj ne prikaže, potem si ga lahko ogledate tudi na TEJ POVEZAVI.