© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
24.08.2020 11:14:02

Glejte ZASEBNA SPOROČILA Dončića in reprezentančnega kolega PRED TEKMO! Kakšna napoved, NORO! (foto)

Luka Rupnik je razkril, kaj si je pred tekmo Dallas - LA Clippers dopisoval z Luko Dončićem.

Ves košarkarski svet je z velikim zanimanjem spremljal Luko Dončića in njegovo ekspresno vrnitev na košarkarski parket. Pred četrto tekmo končnice lige NBA je bil pod velikim vprašajem, saj si je na prejšnji tekmi neprijetno zvil gleženj, a so ga zdravniki usposobili za četrto tekmo.

Eden prvih, ki je dobil odgovor, ali bo igral ali ne, je bil Dončićev dober prijatelj Luka Rupnik. Slovenski košarkar in član Nymburka si je dobro uro pred tekmo dopisoval z Dončićem, predvsem ga je zanimalo, ali bo stisnil zobe in zaigral. No, ob tem ga je še dodatno motiviral in namignil, da se bo ponovila zgodovina. Spomnil je na tisto legendarno tekmo v končnici lige NBA, ko je sloviti Michael Jordan zaigral kljub gripi in odigral sijajno tekmo, na koncu pa se je popolnoma izmučen in s pomočjo Scottieja Pippna odpravil v slačilnico. Dončiću je še napisal, da bo dosegel 45 točk, kar je Dončić zagotovo pospremil z nasmeškom na ustih.

A kar je sledilo, je presenetilo vse. Dončić je poskrbel za življenjsko predstavo, zabeležil strelski rekord kariere in dosegel 43 točk, ob tem pa v zadnji sekundi tekme dosegel zmagoviti koš. Sledila je eksplozija navdušenja članov Dallasa, zagotovo pa se je ob takšni napovedi dobro počutil tudi Rupnik.

rupnik doncic