© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
07.02.2019 05:56:28

TAKO ZABAVNO je igrati z Dončićem! Slovenec novemu KOLEGU pripravil NORI prvi dve točki! (video)

Reuters

Luka Dončić je zares pravi soigralec

Jasno je, zakaj si vse več košarkarjev, tudi velikih zvezdnikov lige NBA želi igrati z Luko Dončićem. Da je Slovenec fenomenalen košarkar, ki je predvsem noro nesebičen in je tudi zaradi tega tako zelo popularen (ter ima navsezadnje tako dobre številke v kategoriji asistenc) se je zdaj lahko na lastni koži prvič prepričal tudi novi košarkar Dallasa Tim Hardaway jr.

Slednji je v tistem velikem poslu, v katerem je v Teksas prišel tudi Kristaps Porzingis, zamenjal dres New York Knicksov za dres Teličkov iz Dallasa in že na prvi tekmi (Telički so premagali Charlotte z 99:93) ugotovil, kako zelo zabavno je igrati z Luko Dončićem! Slednji je namreč poskrbel, da je Hardaway dosegel zelo atraktivni prvi dve točki v novem moštvu.

Po ukradeni žogi Devina Harrisa je Luka Dončić izpeljal hiter protinapad, ki bi ga lahko tudi sam zaključil. A namesto tega se je odločil, da žogo pošlje nad obroč, Hardaway jr., ki je hitel v protinapad s Slovencem pa je alley-oop podajo zaključil z atraktivnim zabijanjem.