© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
07.02.2019 05:46:17

Luka Dončić ostal brez NAJBOLJŠEGA SOIGRALCA! Dallas izpeljal še eno ODMEVNO MENJAVO!

Danes se v ligi NBA zaključi rok za zamenjavo košarkarjev, Dallas pa je izpeljal še eno menjavo!

Ekipa Luke Dončića je bila v zadnjih dneh izjemno dejavna na košarkarski tržnici in je povsem spremenila videz svoje ekipe v primerjavi z začetkom sezone! Verjeli ali ne, toda slovenski čudežni deček je izgubil vse štiri soigralce, s katerimi je začenjal večino tekem v ligi NBA.

Potem ko so pri Dallasu izpeljali fenomenalen posel in v New York poslali svoje tri člane prve peterke, DeAndreja Jordana, Dennisa Smitha jr. ter Wesleyja Matthewsa (ter dva izbora prvega kroga na naboru) in v zameno dobili fenomenalnega Latvijca Kristapsa Porzingisa, zelo dobrega Tima Hardawayja jr. in dva 'rotacijska' igralca Treyja Burkea in Courtneyja Leeja, so se zdaj pri Dallasu odpovedali še - Harrisonu Barnesu!

doncic barnes
Luka Dončić in Harrison Barnes
Reuters
Slednji je bil torej še četrti član prve peterke Dallasa z začetka sezone, ki zapušča Luko Dončića. Barnes je sicer ponoči še igral za Dallas na tekmi s Charlottom in prispeval 10 točk, takoj po tekmi pa je izvedel, da ni več član Dallasa. Vodstvo Teličkov ga je namreč poslalo v Sacramento, v zameno pa se v Teksas selita veteran Zach Randolph, ki v letošnji sezoni še sploh ni zaigral v ligi NBA in Justin Jackson, ki v letošnji sezoni v 20,8 minutah na tekmo v povprečju dosega 6,7 točk in ima še 2,8 skokov ter 1,3 asistence.

Barnes je bil sicer najboljši soigralec Luke Dončića v letošnji sezoni, njegov prvi pomagač, Robin, če lahko Slovenca označimo za Batmana. Kar seveda ne čudi, glede na to, da je bil do letošnje sezone in Dončićevega prihoda v Teksas Barnes prva zvezda kluba ...