© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
02.12.2017 11:50:27

VELIKI LUKA DONČIĆ! Slovenec je po porazu odšel v slačilnico Crvene zvezde s prav posebnim namenom

Profimedia

Real je sinoči doma proti Crveni zvezdi izgubil še peto evroligaško srečanje v zadnjih šestih krogih (83:87), Beograjčani pa so v Madridu prekinili serijo petih zaporednih porazov.

Poraza Špancev ni mogel preprečiti niti spet odlični Luka Dončić, ki je bil vnovič najboljši posameznik tekme, dosegel je 20 točk, tri skoke in pet podaj, z indeksom 32 pa je bil v tem pogledu celo najboljši med vsemi igralci na teden.

Čeprav ima komaj 18 let in je po značaju pravi zmagovalec, je Luka dokazal, da tudi v porazu ohrani dvignjeno glavo in zna pokazati svojo veličino. Po včerajšnji tekmi je tako odkorakal v slačilnico gostov in Makedoncu Peru Antiću izročil prav posebno darilo za njegovega sina, svojega soimenjaka.

Malemu Luki Antiću, ki je njegov velik oboževalec, je podelil svoj podpisan dres, obenem je košarkarjem iz Beograda čestital za zmago.

antic doncic


Visoki makedonski košarkar v vrstah Crvene zvezde je bil sicer sinoči eden ključnih členov pri presenetljivi zmagi v Madridu - v zaključku tekme je odlično odigral v obrambi, sedem sekund pred koncem pa je s trojko zapečatil usodo domačih