© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.08.2023 11:38:07

Pretresljiva izpoved Nurkića, javnost šokirana: Očeta ni bilo na poroki, ker je človeški izrodek. On je ...

Profimedia

Bosansko-hercegovski košarkarski zvezdnik je s svojim iskrenim zapisom šokiral javnost.

Konec minulega tedna se je bosansko-hercegovski košarkar Jusuf Nurkić poročil s svojo dolgoletno spremljevalko Emino. Nurkić, ki so ga v dresu Olimpije in Zlatoroga pred časom lahko spremljali tudi slovenski ljubitelji košarke, v zadnjih sezonah pa navdušuje navijače Portlanda, se je poročil v Dubrovniku, tam pa so bili tudi številni znani gostje.

Med temi ni bilo njegovega očeta, pojavili so se celo očitki, da si košarkar tega ne bi smel dovoliti. Svoje je pristavil oče Hariz, ki je razkril, da že več let ne govori s svojim sinom, to pa je bila očitno kaplja čez rob. Ker mnogi menijo, da očeta ne bi smel kar tako izbrisati iz svojega življenja, je iskreno spregovoril Nurkić in šokiral javnost.

"Mama, brat, dedek! Kaj pa biološki oče, nasilnež, pretepač moje mame, ki ji zaradi vseh teh udarcev odpovedujejo ledvica? Človeški izrodek, ki je zlorabljal mene in mojo mamo celo življenje. Iz teh razlogov je odstranjen iz naših življenj. O tej drhali se bomo pogovarjali, ko bo čas za to," je vsem tistim, ki jih je zanimalo, kaj se dogaja z očetom, sporočil Nurkić.