© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
26.08.2015 11:36:28

Crvena zvezda pripravila presenečenje za Schortsanitisa (video)

vszi

Grški orjak Sofoklis Schortsanitis je prispel v Beograd, kjer bo v naslednji sezoni igral za Crveno zvezdo, že takoj po prihodu na letališče pa je doživel veliko presenečenje.

Pri Crveni zvezdi so se odločili, da novemu centru malce zagodejo. Ob prihodu na beograjsko letališče je Schortsanitis slišal slabo novico, in sicer, da se je avtomobil, s katerim bi moral "Sofo" pridi do centra mesta, pokvaril in da mu ne preostane drugega, kot da se usede na avtobus. 

Schortsanitis s tem ni imel nikakršnega problema, tudi če si je mislil karkoli slabega, tega ni pokazal, temveč se je vkrcal na avtobus. Veliko medijev je povzelo novico, da se je grški košarkar v Beograd pripeljal kar z javnim prevozom, navijači Partizana so se posmehovali rdeče-belim rivalom, češ, da nimajo denarja niti za taksi, a izkazalo se je, da so pri Crveni zvezdi namerno Schortsanitisa poslali na avtobus. 

Nekaj minut po začetku vožnje se je namreč iz zvočnikov slišala znana pesem Delij, navijačev Crvene zvezde, kmalu so se ljudje začeli slačiti in preoblačiti v rdeče-bele majice, nekaj trenutkov kasneje so začeli navijati, na oknih pa so se pojavili Zvezdini motivi. Schortsanitis je celotno dogajanje pospremil s širokim nasmeškom na obrazu, kasneje pa je povedal, da je bil nad presenečenjem navdušen.