© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
11.05.2015 13:43:25

Zahović bo pomagal Partizanu

Drago Wernig - TAKA

KK Partizan se ubada z velikimi finančnimi težavami, ki jih bodo skušali ublažiti tudi navijači, akciji se bo pridružil Zlatko Zahović.

Že dolgo ni skrivnost, da se košarkarski klub Partizan ubada z velikimi finančnimi težavami. Črno-beli so na robu preživetja, normalno delovanje je tako rekoč onemogočeno. Kot smo poročali že pred dnevi, se je v akcijo reševanja aktivno vključila tudi navijaška skupina Grobari.


Najbolj zapriseženi privrženci so odločeni, da bodo zbrali štiri milijone evrov, v črno-beli družini pa je vse več takih, ki so pripravljeni priskočiti na pomoč. Na vse skupaj imun ni ostal niti Zlatko Zahović, ki nikoli ne skriva, da je po Mariboru njegov najbolj priljubljeni klub Partizan, v dresu katerega je s svojimi nogometnimi sposobnostmi opozoril nase.

Športni direktor vijoličastih je pogost gost košarkarskih spektaklov v srbski prestolnici in kakopak si želi, da bi jih lahko obiskoval tudi v prihodnje. "Da, pridružil se bom akciji. Tako jaz, kot moji številni prijatelji, ki so na srečo v veliki večini navijači Partizana. Pomagali bomo vsak na svoj način, po svojih zmožnostih, dobrodošel je vsak prispevek. Na ta način bomo pokazali pripadnost klubu in zahvalo za vse čudovite trenutke, ki nam jih je ponudil," je za Ekipo24 potrdil Zlatko Zahović in pristavil: "Prepričan sem o tem, da bo akcija navijačev dosegla namen. Da bo zbranega dovolj denarja."