© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
hu
hu
11.12.2014 20:27:30

Veterani bodo spet dobrodelni

Potem ko so spomladi odigrali dve dobrodelni tekmi, se hokejski veterani v zelenem in rdečem na led vračajo tudi v tej sezoni.

Fundacija Jakec in čarobna lučka za pomoč otrokom s cerebralno paralizo namreč pripravlja nov dobrodelni derbi hokejskih veteranov, tekma bo na sporedu v nedeljo, 21. decembra v dvorani Tivoli.

Kot so sporočili prireditelji dobrodelnega dogodka, se bodo ostri ledeni rivali v dresih Olimpije in Jesenic pomerili v glavni tekmi popoldneva, v katerem bo tudi veliko spremljevalnega dogajanja. Izkupiček je namenjen za terapije triletnega Jakca, ki ima cerebralno paralizo.

Prva ura prireditve, dogajanje se bo začelo ob 17. uri, bo namenjena najmlajšim obiskovalcem: drsalna skupina Lucky Lookers on Ice bo uprizorila drsalno pravljico z obiskom božička, sledile bodo kratke tekme malčkov selekcij do šest in osem let z Jesenic, iz Olimpije, Triglava in Bleda, hokejska tekma veteranov pa se bo začela ob 18. uri. Dogajanje bosta komentirala humorista in imitatorja Jure Mastnak in Tadej Bricelj.

Ljubitelji hokeja in dobrih starih derbijev si bodo dogajanje lahko ogledali za šest evrov, prireditelji pa so tudi že sporočili imena udeležencev glavne tekme. V postavi Olimpije bodo Luka Simšič, Bojan Zajc, Robert Ciglenečki, Jože Kovač, Žiga Mirtič, Samo Kumar, Andrej Vidmar, Marjan Gorenc, Luka Žagar, Dejan Kontrec, Mare Kumar, Ildar Rahmatulin, Igor Beribak, Tomaž Vnuk, Rok Rojšek, Matevž Cerar in Gregor Polončič, v jeseniški pa Luka Rebolj, Borut Vukčevič, Gaber Klinar, Boris Kunčič, Peter Rožič, Aleš Sodja, Miha Rebolj, Klemen Kobal, Milan Hafner, Edvin Karahodžič, Ivo Jan, Milan Zrnič, Senad Kovačevič, Andrej Razinger in Janez Tušar.