© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
25.09.2014 20:09:11

Enajsta točka #39

vszi

Moskovski klub je danes vknjižil še osmo zmago na devetih tekmah v sezoni. V domači dvorani so pred le skromnimi 2700 navijači s 6:3 premagali Neftehimik iz Neftekamska.

Moštvo iz ruske prestolnice je zdaj slavilo že na peti zaporedni tekmi. Do zdaj so drugače orožje hokejisti CSKA-ja položili le v četrtem krogu, ko so praznih rok ostali v Minsku, kjer jih je Dinamo premagal s 3:2.

Jan Muršak, ki mu gre na začetku sezone res super, je danes vknjižil svojo 11. točko (6+5) v sezoni. Drugič zapored se ni vpisal na strelce, vendar pa je hitri Mariborčan v svoje statistične podatke dodal podajo za šesti gol, ki so ga domači hokejisti dosegli v 51. minuti.

Jan je na ledeni ploskvi drugače preživel največ med napadalci CSKA-ja, to je 17 minut in pol, na gol je ustrelil dvakrat, dobil enega od treh sodniških metov, nad njim je bil spet storjen prekršek.

CSKA bo novo tekmo odigral v soboto popoldne, ko v rusko prestolnico prihaja ravno zgoraj omenjeni Dinamo iz Minska.
V petek popoldne pa se bodo v Zagrebu srečali hokejisti Medveščaka in Bratislave. Ekipi sta se v sredo že pomerili na Slovaškem, kjer so medvedi zmagali s 4:2.