© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
04.11.2015 10:18:48

Hokejski zvezdnik do solz ganil slavljenko (video)

Zvezdnik lige NHL Tyler Seguin je svoji privrženki pripravil nepozabno praznovanje 16. rojstnega dne.

Tyler Seguin se je odlično znašel v novi sredini. V dresu Dallasa je v letošnji sezoni vknjižil že 20 točk in je trenutno vodilni na lestvici najučinkovitejših hokejistov lige NHL.

Danes ponoči pa ga je čakalo neprijetno gostovanje, saj se je njegova ekipa odpravila v Boston, kjer je igral zadnji dve sezoni. Toda Seguin je bil očitno še dodatno motiviran, saj je dosegel tri zadetke in vknjižil že 302. točko v ligi NHL.

Na tribunah je bilo slišati kar nekaj žvižgov in kritik uperjenih proti Seguinu, kljub odhodu pa je ena od navijačic ostala njegova zvesta podpornica. Ta je na dan tekme za nameček praznovala 16. rojstni dan, obračun pa spremljala v družbi prijateljici in plakata, na katerem je pisalo: "Moja edina želja za sladkih 16 je ta, da bi videla Tylerja Seguina."

In želja se ji je več kot le uresničila. Seguin jo je že med samo tekmo spravil v solze, ko ji je čez ograjo vrgel plošček, za še dodatno presenečenje pa je poskrbel po tekmi, ko jo je povabil v prostore pod tribunami. Ali je sploh potrebno dodajati, kako ganjena je bila 16-letnica?