© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
27.04.2015 17:22:04

Tako ga ima rad, da bi bil rad on

vszi

Hokejski navijač je prestal kar 13 lepotnih operacij in odštel kar 150 tisoč evrov, da bi bil podoben svojemu najljubšemu hokejistu.

Kanadski napadalec Dale Weise ni eden tistih hokejistov, ki bi ga poznali v vsakem gospodinjstvu. Gre za 26-letnega napadalca iz Winnipega, ki v ligi NHL igra pet let. Največ časa je Weise v ligi NHL preživel v dresu Vancouvra, a februarja letos je prestopil v Montreal, s katerim se še vedno bori v končnici.

Njegove statistike ne izstopajo, pa vendar ima zaradi borbene igre na svoji strani veliko navijačev, eden ga celo tako obožuje, da je šel skoraj prek vseh meja, da bi na videz postal tak kot njegov najljubši hokejist.

Stephane Gauthier, 35-letni računalničar iz Montreala, je seveda od rojstva navijač Canadiensov, najbolj pa mu je všeč ravno Weise. Slednji je nanj naredil tak vtis, da se je Gauthier odločil za kar 13 plastičnih operacij, ki so skupaj stale 150 tisoč dolarjev, da bi na videz postal podoben svojemu najljubšemu hokejistu. 

Dale-Weise-770x430
vszi

Gauthier je priznal, da je bil to njegov večletni cilj in da je z rezultatom zelo zadovoljen. "Zelo občudujem Dala Weiseja," je Gauthier navdušeno razlagal: "Res si želim biti kot on: delaven, vztrajen in postaven. On je resnično moj junak. Zdaj lahko končno tudi rečem, da sem mu podoben."

Ko je Dale Weise slišal to zgodbo je bil zelo presenečen, zdela pa se mu je tudi zabavna in dejal je, da bi ga rad povabil na eno tekem Montreala v dvorano Bell Centre.
Na spodnji fotografiji lahko sami presodite, če sta se Weise in Gauthier res zelo podobna.