© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
hu
hu
28.05.2014 00:00:00

Nima časa

Andrej Križ

Predsednica Telemach Olimpije Ditka Maučec po polovici leta nepreklicno odstopila.

Ditka Maučec, direktorica prodaje in marketinga pri Telemachu in dosedanja predsednica kluba Telemach Olimpija, je včeraj podala nepreklicno odstopno izjavo z mesta predsednice hokejskega kluba. Telemach ostaja generalni sponzor hokejskega kluba.

Ditka Maučec je na funkcijo predsednice kluba nastopila decembra 2013, napovedala nadgradnjo odnosa in večjo vpetost generalnega sponzorja ter prenovo kluba. A povečan obseg izzivov v delovanju kluba jo je ob začetnem obsegu delovnih obveznosti postavilo pred težko, a edino pravilno odločitev - klub potrebuje profesionalno vodenje na vsakodnevni ravni, ker edino to lahko omogoča nadaljnji razvoj kluba, ki se nahaja v težki situaciji.

"Telemach je k generalnemu sponzorstvu kluba Telemach Olimpija pristopil v izjemno težavnem obdobju ter si od vsega začetka prizadeval za intenzivno sanacijo kluba. Sponzorska podpora je pripomogla k reševanju nekaterih finančnih dolgov, a pot je še dolga. Podrobna analiza pregleda dogajanja v klubu ob povečanem obsegu mojih primarnih delovnih obveznosti mi več ne dopušča aktivno sodelovati v želenem procesu obnove, ki jo klub v tem trenutku nujno potrebuje. Moj odhod z mesta predsednice kluba ne pomeni umika Telemacha kot sponzorja, Telemach Olimpija bo tako še naprej deloval pod okriljem Telemacha. Prepričana sem, da lahko ob skupni podpori navijačev in javnosti ponovno prebudimo hokejsko pravljico in ga dvignemo na profesionalno raven," je v odstopni izjavi zapisala nekdanja predsednica ljubljanskega kluba.