© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rp
rp
24.01.2017 08:48:18

Peter Prevc navija za Maribor, Domen za Olimpijo, kaj pa Cene?

Cene Prevc
Cene Prevc
alesfevzer.com

Najpopularnejši slovenski bratje so navijaško razdvojeni.

Za kateri nogometni klub navijajo bratje Prevc? Nobena skrivnost ni, da najstarejši med njimi, Peter, stiska pesti za Maribor. Slovenski skakalni šampion je bil ne nazadnje aprila 2015 skupaj s Tino Maze na derbiju med Mariborom in Olimpijo v Ljudskem vrtu, kjer je (tako kot Tina) od Maribora prejel tudi dres s svojim imenom in številko 250 (takrat je na poletih v Vikersundu skočil 250 metrov).

Domen Prevc je v pogovoru za naš časnik marca prejšnje leto dejal, da navija za Olimpijo in tako je ostalo odprto le še vprašanje, za koga navija "srednji" brat, Cene

In danes smo odbili odgovor tudi na to vprašanje. V rubriki Subjektiv v Ekipi SN smo gostili Ceneta Prevca, ki je med drugim odgovoril tudi na vprašanje, za kateri nogometni klub navija v Sloveniji in za katerega na svetu. "Doma za Maribor, na svetu sem včasih za Barcelono, zdaj pa sem vsako leto bolj nevtralen," je odgovoril Cene. 

VSE ZANIMIVE ODGOVORE CENETA PREVCA SI LAHKO PREBERETE SAMO V TORKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO LAHKO NAJDETE TUDI NA TRAFIKA24.SI.