© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tu
tu
23.01.2017 12:15:30

Ganljivo pismo zahvale in opravičilo pobiralke žogic v Melbournu francoskemu zvezdniku

Reuters

Jo-Wilfried Tsonga je razkril zanimivo podrobnost povezano z deklico, ki ji je pomagal na lanskem odprtem prvenstvu Avstralije.

Med lanskim odprtim prvenstvom Avstralije je svetovne medije obšla tudi vest o dejanju Jo-Wilfrieda Tsongaja, ki je opazil, da je ena od deklic, ki je pobirala žogice, komaj zadrževala solze, potem ko jo je ena zadela. Jo je zaustavil igro in odšel preverit, v kakšnem stanju je deklica. Očitno je bila precej pretresena, saj jo je prijel pod roko in jo pospremil z igrišča. Po letu dni je Francoz razkril, da mu je deklica, ime ji je Guiliana, poslala ganljivo pismo zahvale.

pismo
Dragi g. Jo-Wilfried Tsonga

"Hotela sem izkoristiti priložnost in se zahvaliti, ker ste mi pomagali z igrišča. Ne vem, ali se me spomnite, ampak jaz sem tista deklica, ki ste jo pospremili z igrišča. Ob tej priložnosti bi se vam prav tako rada opravičila za vsakič, ko ste zahtevali žogico, vendar vam je jaz nisem takoj vrgla, ali pa vas nisem videla. Staknila sem namreč virus, ki se ga nisem zavedala, toda ovirala sta me vrtoglavica in glavobol, kar je vplivalo na moj vid in sluh. Opravičujem se, ker svojih nalog nisem opravila na ravni, ki se je od mene pričakuje. Hvala vam na prijaznosti, ki ste jo pokazali. Zares nadvse cenim, da ste opazili, da potrebujem pomoč in da ste bili tako ljubeznivi, da ste me pospremili z igrišča," je napisala deklica, ki je tenisaču zaželela vse najboljše in se podpisala: Giuliana, deklica z žogicami št. 180. Tsonga je pismo objavil na twitterju in se Guiliani zahvalil.