© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
STA
STA
22.02.2016 09:15:54

Licitacija dresov Tine Maze in Lindsey Vonn še do konca tedna

Rene Mlekuž in Maks Grubelnik
Rene Mlekuž in Maks Grubelnik
Grega Wernig

Prvi Grubin memorial, ki so ga v čast slovenskega smučarja Draga Grubelnika organizirali njegovi smučarski prijatelji, je imel v prvi vrsti dobrodelni namen. Zbrana sredstva bo prejel sin pokojnega nekdanjega slovenskega smučarja, med drugim tudi tista iz licitacije dresov Tine Maze in Lindsey Vonn.

Idejni vodji prvega Grubinega memoriala Rene Mlekuž in Jure Košir sta v Kranjsko Goro na smučanje in zabavo privabila številne alpske kolege Draga Grubelnik ter druge goste - prišli so Špela Pretnar, Alenka Dovžan, Urška Horvat, Mojca Suhadolc, Ana Kobal, Jure Košir, Rene Mlekuž, Tomaž Čižman, Matjaž Vrhovnik, Andrej Miklavc, Mitja Valenčič, Janez Jazbec, Aleš Gorza, Bernard Vajdič, Mitja Kunc, Grega Grilc, Mitja Dragšič, glasbeniki Tomi Meglič, Matjaž Jelen, Miha Guštin Gušti, Grega Skočir, Katarina Mala ...

Udeleženci in organizatorji so ugotovili, da se bodo naslednje leto znova videli na 2. Grubinem memorialu, hkrati pa pozvali vse, da se udeležijo licitacija dresov smučark Lindsey Vonn in Tine Maze.

Licitacija bo potekala do 28. februarja, in sicer prek grubinmemorial@gmail.com ali obrazca na povezavi http://bit.ly/grubinmemorial. S poslanim sms sporočilom MAKS5 na številko 1919 pa lahko prispevajo pet evrov petletnemu Maksu za 'lažji jutri'.